Klare Styl staat voor styling advies waarbij we samen aan de slag gaan om een nieuwe look te creëren voor je huis of kantoor. Eigentijds, origineel, tijdloos en passend binnen jouw budget. Oprecht en authentiek zonder te hoeven voldoen aan een woonstijl of regels. En met jouw dierbare spullen als uitgangspunt.

Om van jouw (nieuwe) huis dé plek te maken waar je je fijn en thuis voelt. En je werkplek de inrichting te geven die passen bij de identiteit van jouw bedrijf en die bijdraagt aan het werkgeluk van jou en je collega’s.

RESTYLING
Je bent toe aan een nieuwe look & feel voor je huidige interieur, maar weet niet waar je moet beginnen. Hoe creëer je de stijl en sfeer die je graag wilt? Welke items verdienen opnieuw een plek in je interieur? En hoe mix & match je dat met nieuwe items?

INTERIEURADVIES VOOR JEZELF
Je gaat verhuizen en wilt van je nieuwe huis snel weer een fijne en vertrouwde basis maken. Vooral als de reden van verhuizing soms minder leuk is, bijvoorbeeld na een scheiding. Hoe creëer je met een deel van je spullen weer een nieuw thuis? Hoe maak je een frisse start met vertrouwde spullen?

INTERIEURADVIES VOOR JE BEDRIJF
Je staat op het punt je kantoor of werkplek (opnieuw) in te richten en wilt het interieur afstemmen op de identiteit van je bedrijf. Welke inrichting sluit aan bij je huisstijl? En hoe creëer je een sfeer waar iedereen met plezier werkt?

VERKOOPSTYLING VOOR JE HUIS
Je wilt je huis verkopen en bent op zoek naar advies voor het verkoopklaar maken van je huis. Hoe creëer je rust en ruimte in je huis? Hoe zorg je met jouw eigen spullen voor een woonstijl en sfeer waarmee de basis van je huis tot zijn recht komt voor potentiele kopers?

WAT JOU INTERIEURWENS OOK IS, KLARE STYL:

  • inventariseert samen met jou je interieurwensen inclusief de items die je graag wilt hergebruiken in je nieuwe interieur
  • maakt een kort en bondig stylingplan uitgaande van een goede basis inclusief kleurgebruik, materialen, meubels, aangevuld met accessoires die passen bij de woonitems die je al hebt
  • begeleidt je keuzes en uitvoering op afstand of gaat, indien gewenst, voor of samen met je shoppen
  • denkt indien gewenst mee in het uitbesteden van (bouwtechnische) aanpassingen of klussen in je huis inclusief het in elkaar zetten van je IKEA meubels.
  • komt ter afronding bij je langs om je interieur of werkplek te stylen

*De kosten voor interieuradvies zijn € 59,95 per uur exclusief BTW. Binnen een straal van 15 km vanaf Zutphen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Boven 15 km bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,19 per km en wordt de helft van de reistijd in rekening gebracht (of vast bedrag per uur als reisvergoeding)

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER KLARE STYL:

Huis inrichten

Anne Claire is mijn favoriete stylist. Ik werk al jaren heel graag met haar, zowel in mijn eigen huis als op kantoor. Bij een verhuizing maar ook na jaren weer eens je huis een nieuwe look geven. Ze heeft originele ideeën over meubels, verf, behang, inrichting en assecoires waar er altijd eentje van is die ik van tevoren stom of lelijk vind. Inmiddels weet ik dat ze altijd gelijk heeft dus (heel ongebruikelijk voor mij) ik doe gewoon wat zij voorstelt. Het klopt gewoon altijd. Ze heeft een neus voor het geheel.

Wat ook heel fijn is, is dat ze ook praktisch helpt. Ze koopt spullen in die bij mijn stijl passen, stuift in een uurtje door mijn huis, verzet een bank 10 cm met een wereld van verschil, zet assecoires neer die ik in de winkel straal over het hoofd zou zien maar mijn huis net meer mijn eigen huis maken. Wat ook fijn is: ze gebruikt gewoon mijn eigen spullen die verstopt staan in een hoek en de nieuwe spullen zijn verrassend betaalbaar. En gelukkig: geen doorgestyld huis waar ik zo’n hekel aan heb!

Ik gun iedereen Anne Claire, van tevoren bij het plannen maken en verheugen, maar zeker na je verhuizing of verbouwing als ze in korte tijd je huis een thuis maakt in plaats van een vreemd pakhuis vol dozen.

Restyling kapsalon

Vorig jaar heeft Anne-Clair een restyling voor mijn kapsalon gedaan. Naast dat het een heerlijke lichte plek is om in te werken, is het voor mijn
klanten een fijne plek om te relaxen. Door de gele kleur op de wand, lijkt het of de zon altijd schijnt. Met de leuke accesoires uit de winkel van Anne-Clair
hebben mijn klanten bijna het gevoel of ze in een kleine woon winkel zitten. Zo kun je tijdens het inwerken van een verving, leuke woon ideeen voor thuis op doen.

Kapsalon Haar van Barbara

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer